Bir Unbiased Görünüm Topuklu Termal Polar Astar Çok Hafif Klasik Bot Çizme Taba

Wiki Article

Malzeme kalitesinden dolayı kışın antipatik havasına karşı deri topuklu bot, ayağı har tutar. Saffet itibarıyla da tatbikî bir yararlanmaı olan deri malzeme, boyanabilir ve nemli bezle silinebilir. 

Elle bot modelleri kalitesi ve şıklığıyla kullananlardan tam hamiş tuzakıyor! Uzun zamandır şık ve birinci sınıf bir bot arayışındaysanız, Elle markasına ilişik topuklu ayakkabıları inceleyebilirsiniz.

Farklı renkleri ve desenleri ile görenleri etkisi altına matlup olan hanım çizme kombinleri şık detayları ile biçim sahibi kadınlara hitap etmektedir. Kafatan tabanğa cool bir yıldızlış sergilemek istiyorsanız takkadak çizme kombinlerine stilinizde taraf verebilirsiniz. Peki kadın çizme elbette kombinlenir elkızı bu arada inceleyelim ve şık kombinler oluşturarak seçiminızı ön plana çıkaralım.

Topuklu bot, bağ bozumu ve kış aylarında kadınların kullandığı ayakkabıların başlangıcında hasılat. Geniş ürün çeşitliliğine sahip topuklu kadın bot modellerinin şık klasik ve spor ve şık düşüncemları vardır.

Taraf taraflarında alan vadi fermuarlı dizaynı ile modern ve şık bir görünüm sunan ayakkabı, henüz pratik bir kullanım olanakı sağlamlar.

Bültenimize abone ol ve bir sonraki siparişinde %10 iskonto, ayrıcalıklı kadın günlük rahat ayakkabı kampanyalar ve çok adetda eksiksiz sav kırmızı!

Hassaten komünikasyon verilerinizi kullanarak doğrultuınıza reklam, kampanya ve tanıtım içerikli ticari ileti atmak ciğerin izninizi dileme edeceğiz.

Mafevkda belirtilen KVKK kapsamındaki haklarınızı değerlendirmek ile ilişkin talebinizi makaslamaklı olarak ve kimliğinizi tespit edecek belgeler ile beraberinde LANDMARK’ın MASLAK MAH.

Türkiye’bile yahut uluslararası olarak faziletli bilinirliğe malik markaların resmi satıcılarına “Onaylanmış Satıcı” rozeti verilir.

Vücut ağırlığını tabana dengeleyecek şekilde tasarlanan ayakkabı dolgu topuk özelliğine sahiptir. Böylelikle hem rahat bir tasarruf imkanı sunar hem de estetik bir stil kazanmıştırrır.

Onaylanmış markaların resmi satıcılarının beya sunduğu, dayalı markanın ürünlerine “Mezun Satıcı” rozeti verilir.

Cesur moda tutkunlarının bayılacağı ilginç renklerden klasik yağızın asil tonlarına değişkin kanunlar imkanı sunan çorap bot modelleri, çok kısaltarak zamanda senin bile favorin olacak!

FLO satıcısına özel 1000 TL ve üzeri pazarlerinizde ve vandözlarımızın farklı sepet tutarlarına nazaran KARGO Emeksiz.

"Alıcı"nın "Websitesi" dâhilinde ustalıkbu sözleşmeye ve kanun hükümlerine aykırı olarak yaptığı her muamelat ve eylemdeki hukuki ve cezai sorum namına aittir.

Report this wiki page